Sunday, April 3, 2011

Mana Cerita Merlin?????

Assalamualaikum, sume kawan-kawan...

penat saya menunggu cerita Merlin malam nie, tapi rupanya tidak adalaaaa.
maka saya layanlah cerita lama. walaupun lama, tapi belum pernah tengok.cerita awal tahun 2000 dulu kot. alamak..lupa pulak namanya tadi ermmmmmmmmmmmm...apa tajuknya...tiba-tiba lupa pula tajuknya.

kesiankan amy mastura tue...jahat si jeslina..pandai dia berlakon untuk merampas segala-galanya..kerja, adik emy ,rumah, malah boyfriend nya juga....tapi itulah lelaki, pantang kesunyiankan...kucing yang tak akan tolak bangkai...wahai lelaki di luar sana..lebih-lebih lagi yang bergelar suami.walau apapun godaan yang mendatang ingtkanlah ALLah dan wanita yang setia dibelakang anda.

masih nak mengingatkan tajuk filem tadi......hahhahaha.best jugaklah ceritanya..walaupun cerita asalnya ditiru dari ceritaorang putih...

makanya cerita MERLIN tu memang dah habis ke..? dah tak main dah yer? filem apa lah pulak yang akanmenggantikan cerita MERLIN tu kan.....

last2 memang lupa betul tajuknya lah...aduhai..matapun dah menantuk, ceritatu[un baru jer habis...nak tidor dulu..esok pagi kerja...doakan saya tak terbabas..nk iron bajulagi..huhuhuuh

wassalam

4 comments:

rimbun menghijau said...

cikgu pn tngou merlhpn jgk ko? Ingat ank murid jah duk cokoh depe tv.he.he

Amy Syaquena said...

amy tak pernah tengok pun cite tue..best ke..

shafida said...

best amy...enjoy..sebab ceritanya ringan dan menarik..hero akn selalu menang... heronya adalah pembantu anak raja yang ada kuasa magic. tapi di kerajaan itu, magic diharamkan..maka secara sembunyi2 pembantu itu guna magic...best..heheheheh

mzhany said...

besh kan fida merlin nih. alaa pasni ahad mlm dah taktahu nak tunggu citre ape ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails