Wednesday, September 10, 2014

OH TAMAR COCO

Assalamualaikum...


Apa khabar semua malam ini.. saya bersiaran di rumah saya bertemankan nak anak yang sudahpun tidur.. Alhamdulillah..

Saya telah mencuba tamar coco.. produl alHaddad dari 
TERENGGANU. cawangannya sudah tumbuh rata riti di Malaysiani.. yelah.. produk tengah hangat dengan kelazatan nya..sehingga tak toleh dah ke milo sekarang ni. Memang mengenyangkan sebab ada tamar di dalamnya.

Oleh kerana kesedapannya.. saya cuba bagitahu rakan rakan yang lain di sekolah dan kepada rakan mengaji.. bukan nak menjual, tapi lebih kepada mahu rakan rakan memboikot barangan Israel.. sekurang kurangnya boikot milo. produk orang Islam sendiri sudah ada yang lagi sedap dan berkhasiat.

Tapi itulah.. memang tiada untungpun kalau kita tolong jual.. tapi kalau anda menjadi stokis maybe ada sedikit untung. jika anda ingin membeli dengan harga ahli..anda hendaklah berdaftar sebagai ahli dahulu dgn bayaran rm3. Duit ahlitupun kena bagi kat stokis. kami sebagai agen hanya menjual rm21 kepada yang bukan ahli dan rm18 kepada ahli.. no untung untung. untung hanya boleh di ambil melali komisyen belian aja. 1 pack yang kita beli kita dapat 70 sen.

Tapi saya tak kisah.. selagi ada daya untuk saya menyertai kempen boikot barangan israel ini.. saya akan teruskan... walaupun tiada untung
Jom kawan kawan... jom membeli  COCO TAMAR dengan mana mana agen alhaddad marketing .

Dan jika anda menjadi ahli..anda layak membeli dengan harga ahli iaitu rm18 sepeket dan 70 sen akan dikembalikan ke dalam akaun anda dengan setiap pek tamarkoko yang anda beli.

Maka jika anda hendak menjadi ahli, jangan lupa berikan:

Nama anda:
Ic anda:
Alamat anda:
No akaun bank anda: ( untuk syarikat masukkan 70sen per pack yang anda beli) 

Mudah dan seronok bukan
. Minum sambil mengumpul duit. Walaupun ciput..alhamdulillah..

Boikot tetap boikot..duitpun dapat.. boleh kumpul untuk beli koko 
tamar lagi..

 Jangan bimbang.. harga coco tamar semuanya sama walaupun dlm bentuk papan/ satche/ cedok manual dgn sudu :) iaitu rm21 untuk yg belum jadi ahli dan rm18 yang sudah jadi ahli

Ayohhhh.... nikmati koko tamar berkhsiat dan mengenyangkan hari ini...




 Jika anda berada di kawasan batu caves... bolehla hubungi saya untuk mendapatkan coco tamar .. COD boleh...

Shafida 019-2298791 (sms/whatapp/telegram)

Bilala korang nak delete program whatapp korang tu.. saya yg dh delete ni pun kena download balik.. ramai yg sms xleh guna telegram. Whatapp tu israel jgk tu...


lagi tentang kebaikan tamarcoca---- DI SINI-

7 comments:

Suriza Yusof said...

Fuhhh...hebat lo ni... keep it up... ☺

SHAFIDA said...

hahahahhahaahhaha..hebat gapo nyo.ore lain hebat lagi..ni cuba blog huduh2

Aryan-Ni Collections said...

assalam..mcm mn nak jadi ahli?

SHAFIDA said...

waalaikumuslam aryan-ni, selamat berkenalan ya.


nak jadi ahli, saudari hanya oerlu membeli 1 jenis produk dari alhaddad dan daftar keahlian sebanyak rm3 shj. anda sudah menjadi ahli alhaddad dan layak membeli dengan harga ahli dan menerima komisyen pada setiap pembelian produk alhaddad..

dzle yana said...

Salam. Kalau nak jadi ahli kena daftar di mana ye? Tq

SHAFIDA said...

dzle yana, ya kena daftar /cuma rm3 keahlian seumur hidup. biola dh daftar ahli, anda layak menerima komisyen terhadap setiap barang yang anda beli... best bukan?

boleh whatapp saya untuk pertanyaan lanjut

zakiah said...

pernah minum tamar cocoa , memang sedap sangat compare milo, tapi susah nak dapatkannye.
if saya nak join ahli acerne yea? serius ni.

tq.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails