Thursday, October 28, 2010

.' CUTEST BABY CONTEST ' bersama Sinar Raudhah


Assalamualaikum semua

saya mencuba lagi nasib dengan contest 'Sinar Raudah' yang bertajuk....' CUTEST BABY CONTEST ' syarat2nya.. klik di sini yea- SINAR RAUDHAH

1 - Terbuka kepada semua blogger di Malaysia
-ya, saya berada di GOMBAK
2 - Buat satu entry bertajuk " CUTEST BABY CONTEST " bersama Sinar Raudah-sudah
3 - Letakkan banner di atas pada entry kita..-pun sudah
4 - Add blog Sinar Raudah di dalam bloglist wajib menjadi follower Sinar Raudah....sudah
5 - Upload sekeping gambar si manja , kalau dapat yang candid lagi bagus dan gambar tidak boleh di edit dan bukan gambar studio.-ok, dah
6 - Sekiranya yang tiada anak dan ingin turut serta pun boleh, upload la gambar anak sedara ke, anak rakan sepejabat ke, anak jiran ke, janji haruslah minta kebenaran.-ini anak sendiri..hehehhehe.

7 - Boleh hantar banyak kali untuk seorang blogger tapi make sure bukan gambar si manja yang same dan sekeping gambar untuk satu entry..

8 - Si manja hendaklah berusia 1 hari - 3 tahun

9 - Di bawah gambar tersebut hendaklah sertakan NAMA SI MANJA , UMUR
SI MANJA dan NAMA IBU SI MANJA..kalau -dah

10 - Pada entry tersebut jangan lupa mention sekali blog Sinar Raudah beserta link back sekali dan tinggalkan link kita kat ruangan komen.

SETELAH SEMUA SYARAT2 SUDAH SAYA LAKUKAN, INILAH GAMBAR YANG SAYA SERTAKAN...TADAAAAA

NAMA: ASMA' BT MD ZULKIFLI
UMUR: 1 TAHUN 5 BULAN
NAMA IBU: NORSHAFIDA BT GHAZALI





OK, ASMA'...GOOD LUCK YEA...

9 comments:

Amy Syaquena said...

salam...

comelnya si manja dia, anyway thansk ye coz sudi join contest sinar raudah,good luck ok

shafida said...

tq...semoga ada rezeki..ehhehehe

ieda said...

salam...good luck to asma'..comel ja gigi tu..hihi.
bambam akak takleh join sb dah jadi baby besar.

kbaiti said...

cumeinye cute cute cute :)

ummu said...

assalamualaikum Shafida
comelnya Asma'
dengan rambutnya
good luck ya

shafida said...

time kasih sume..hehheheheh.....
insya Allah berkat doa semua...tapi xderlaa berharap sgt ..join for funa je....

tq juga kat amy, ieda,kbaiti dan ummu sudi singgah ke mari

Anonymous said...

Magnificent beat ! I wish to apprentice while you amend your site, how could i subscribe for
a blog web site? The account aided me a acceptable deal.

I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

Here is my blog post - http://jamesclint.Wordpress.com/

Anonymous said...

I was recommended this website through my cousin. I'm now not certain whether this post is written by way of him as nobody else know such exact approximately my trouble. You're incredible!
Thanks!

my website about

Anonymous said...

I do consider all the ideas you have presented for your
post. They are very convincing and can definitely work.
Still, the posts are too quick for starters. Could you please extend them a bit from subsequent time?
Thanks for the post.

Look at my web-site ... http://www.sellon.in

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails