Sunday, January 16, 2011

“mzhany 1st GA”



assalamualaikum semua
salam berhujung minggu yer dik non semua.
hari ini saya sekali lagi mencuba nasib menyertai GA sahabat blogger...tak terlalu mengharap kerana selalu tak dapat, cuma mengisi ruang kosong nan ada..hehehehehe

sapa-sapa nak join bolehlah ke sini dan usha tuan rumah punya syarat-syarat yang amat senang...mana tahu kawan-kawan punya rezeki dapat hadiah free..kan..kan..kannn


2 comments:

mzhany said...

huhu hany pun selalu tak bertuah dlm join ga nih. tp still join jugak sbb sronok and tak rugi ape ape pun kan. tengkiu join ga hany ni k...and gud luck ;)

annurkaseh collections said...

G.LUCK...
ziarah....sambil2 nk ajak join contest...jomle kongsi cite2 zmn sekolah2 dulu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails