Tuesday, January 18, 2011

“suatu ketika dulu…..1st contest bersama annurkasehcollections”


fuh....inilah bannernya..jom sekali lagi mencuba nasib....manalah tahu dapat hadiah kenang-kenagan kan... ;)


ok, gambar yang ingin saya share adalah.....amaran keras..jangan sape-sape gelak tau!!!!
(sila klick untuk imaj yang lebih jelas..maklumlah dah puluhan taun..heheheh)


ok..senang sahaja syarat-syaratnya.

1) Terbuka kepada semua bloggers yang beralamat di Malaysia..
(kalau dok overseas ,mesti ada alamat yang sah kat Malaysia )-

yes...i'm piorr malaysian, kat gombak, batu caves.


2) Buat satu entri ttg Contest ni..bertajuk:

“suatu ketika dulu…..1st contest bersama annurkasehcollections”
`dah`

3)letak banner contest di bawahni dalam entri &side bar.
-dah-

4)upload 1 keping gambar NOSTALGIA anda bersama rakan-rakan zaman persekolahan anda dulu.

5)gambar mestilah jelas (walaupun telah dimamah usia.)
-dah..gambo darjah 4 d0lu-dolu-

6)tulis kisah ringkas disebalik gambar tersebut.Mestilah bermula dengan ayat

“suatu ketika dulu…………..(tidak lebih 100 patah perkataan)


suatu ketika dulu, sekitar tahun 1990, dalam darjah 4 di sekolah rendah kebangsaan Tungku Abdul Rahman, Saratok, Sarawak. Saya yang perasan ciut telah posing lain dari yang lain dlm gambar kelas yang akan di tempekkan dalam majalah sekolah.kalau perasan, cuba tengok tangan saya yang mengada-ngada itu..hhahahahha, sekarang dh berubah kepada low profile yang amat. sekian terima kasih

(70 patah perkataan..ekekekke)


7)nyatakan butiran lengkap anda:

NAMA PENGIRIM: shafida
NAMA ID FOLLOWER: shafida
REFERRER:( dari siapa anda tahu ttg contest ini-nyatakan nama dan url blog@emel mereka)
- diundang oleh annurkasehcollections -


8.telah jadi follower blog
http://annurkasehcollections.blogspot.com
-dah-


9. Akhir sekali tulis didlm comment dibawah.


last sekali:

NAMA PENGIRIM:
NAMA ID FOLLOWER:
REFERRER:
( dari siapa anda tahu ttg contest ini-nyatakan nama dan url blog@emel mereka)
URL entry anda:


7 comments:

kakpah said...

salam shafida. gambar header tu cun lah.
semuga berjaya dalam kontes ni. kakpah nak join takde pulak gambar lama ..

shafida said...

tq k.aph dtg ziarah ke sini.......tq for doa also..heheheh...

annurkaseh collections said...

assalamualaikum kak...

sy dtg semak contest..
wah..kenangantul fhototu..
berabad lamenyer..hihi..sweet..

sume complete ..
cume sy xjumper id follower kak shafida nie... yg no.berapa ya?

minta inform semula ya..

terima kasih...

annurkaseh collections said...

ok...dah bereh

LULUS!

tq krn sudi join cts ni..

g.luck dear...

Amy Syaquena said...

Good luck ok..

mzhany said...

huhu fida, hany pun nk join gak la..hehehe mcm besh je kan...;)

shafida said...

mazhany...sila2..selagi belum ditutup penyertaannya...sila2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails