Monday, January 3, 2011

nape tulisan n warna xbleh ubah?????

perasan tak entri saya kebelakangan ini hanya bewarna hitam n tulisannya serupa aja...rasanya arial kot...masa menulis boleh pilih nk tulisan n warna apa..tapi bila postkan...terus tukar menjadi tulisan arial n bewarna hitam...kenapa yer? mungkinkah kerana terdelete sesuatu sewaktu try n error buat sesuatu kat dalam tu ...huhuhuhhh
apa perlu saya buat...tolong bagi pendapat...sianlaa saya..nnti blog saya xchantekk ..huhuhuuhuhuh

1 comment:

UmmuFarhan said...

salam,

nak share kot2 boleh bantu...

saya punya blog kan, masa tukar template..tulisan dia colour putih n background pun putih gak, so tak nampak lah tulisan saya. jadi saya buat...edit html saya punya code html template..susahlah sikit remeh kerjanya..kita kena cari code untuk warna yang digunakan. contoh putih #FFFFFF..kita cari code warna lain dan tukar..kena google la sket..itu cara saya la, maybe ada cara yang lebih senang..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails